Божо Марковић / - Фото: ФК Сутјеска
02/06/2022 u 19:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Божо Марковић: Ово нисам заслужио

Божо Марковић је један од највећих, а можда и највећи идол Сутјескиних навијача у XXI вијеку

Тачније, у последњих неколико сезона, он јесте највећи идол. Божо има нешто што људи обожавају. Он је поштена душа, народски човјек, коме је свако у Никшићу могао прићи,  и с њим поразговарати о фудбалу. Уз то је, фудбалер који од када игра у дресу свог вољеног клуба, само у једној сезони, није био најбољи стријелац Сутјеске. 

Никшићки пролигаш је ипак одлучио да не настави сарадњу са Божом, или тачније, провидно му је понудио преполовљени уговор, који је Марковић  једноставно морао то одбити.

- Разочаран сам, јер су појединци из Сутјеске испали, најблаже речено, некоректни према мени. Ја наравно добро знам шта је професионализам, и нормално је и да једног дана дође до раскида сарадње. Мене боли, то што је до раскида дошло на тако ружан, шибицарски начин Никаквих проблема не би било да су рецимо назвали и захвалили на сарадњи. Појединац, који је само случајно у Сутјесци, заслужио је да пред јавност истресем сав прљав веш клуба са Бистрице, кога је заиста пуно. Због љубави према Сутјесци, искреним навијачима, ипак нећу, боље рећи не могу. Али, ако се ипак одлучим на тај корак, ви ће те бити први преко кога ћу све то пласирати. – закључио је Божо Марковић.

Б.Кнежевић

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 01:36