Sa meča između Maribora i Budućnosti / -FOTO: WWW.FK-BUDUCNOST.ME
26/06/2024 u 11:34 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Brnović: Da iz ovog poraza izvučemo pouke

Fudbaleri Budućnosti poraženi su u prvom kontrolnom meču na pripremama u Sloveniji

Plavi su izgubili od Maribora sa 0:3, u utakmici koja je igrana dva puta po 60 minuta. Šef stručnog štaba osvajača Kupa Crne Gore Ivan Brnović za klupski sajt je rekao da je duel sa višestrukim prvakom Slovenije bio od koristi.

-Utakmica nam je mnogo bila korisna, poslužila nam je da vidimo gdje griješimo i koje pozicije nam nedostaju. Sada imamo bližu sliku šta nam treba i šta treba da radimo do Evrope - rekao je šef stručnog štaba Ivan Brnović.

Strateg “plavih” je potom rekao da krajnji rezultat nije prava slika prikazanog.

-Generalno, rezultat ne oslikava pravo stanje stvari na terenu. Bili smo mnogo bolje ekipa u prvom poluvremenu, imali smo više šansi, čuvali loptu, kontrolisali meč, dosta se pitali... Negdje nismo imali sreće, ali prvim poluvremenom sam zadovoljan. Što se tiče drugog dijela, izašli su naši dječaci, dali su sve od sebe, a Maribor je pokazao da je iskusnija ekipa. Nije ovo nikakvo iznenađenje, niti neka negative. Naprotiv, mislim da iz poraza možemo da izvučemo pouke, da vidimo kako djelujemo kao tim i kako treba da djelujemo. Idemo dalje, spremamo se za naredne treninge i utakmice – poručio je Ivan Brnović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 11:34