Ivan Brnović / -FOTO: FK BUDUćNOST
26/09/2024 u 17:15 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Brnović: Tuzani zaslužuju naše poštovanje

Budućnost sjutra gostuje Dečiću u Tuzima, a upravo je derbi odabran da bi se svečano otvorili novi stadion i nova tribina na Tuškom polju

 

-Igraćemo na novom stadionu, nadamo se pravom fudbalskom ambijentu, a pozivamo i naše navijače da ga upotpune. Očekuje se i lijepo vrijeme, biće dobar teren, tako da su tu svi preduslovi za dobru fudbalsku predstavu  - rekao je šef stručnog štaba Ivan Brnović u najavi utakmice.

Podgoričani u utakmicu protiv Dečića ulaze sa velikim samopouzdanjem nakon odlične predstave protiv Jedinstva (4:0), ali i odličnog starta prvenstva. Plavi su prvi na tabeli sa 20 bodova, pet više upravo protiv sjutrašnjeg rivala.

-Do sada smo svi zadovoljni, ali ovo je tek uvodni dio i nema apsolutno nikakvog opuštanja. Sve nam je čak i obaveza više da pokažemo da ovo nije plod slučajnosti već timskog i organizovanog rada – poručio je Brnović.

Pred Brnovićevim izabranicima definitivno je teško i vruće gostovanje, a domaći Dečić je nakon dvije utakmice bez trijumfa prethodnog vikenda slavio u derbiju, na teškom gostovanju u Petrovcu.

-Dečić i igrači koji mogu da okrenu meč, ne jedan ili dva, već više njih, posebno u veznom redu i napadu, imaju naše apsolutno poštovanje. Tu je i trener Milorad Peković koji se pokazao i dokazao kroz sve ove godine, koji ima sjajan sistem rada. Predstoji dosta izazova, ali ne bih rekao previše novih. Svi kažu da treba da budemo pametni - saglasan sam sa tim, kao i da budemo mudri, ali prije svega treba da se držimo našeg plana igre. Nećemo odstupiti,na isti način igramo i kod kuće i na strani, nećemo ni sada ništa mijenjati. Imamo samopouzdanje, vjerujemo jedni drugima, okrenuti smo radu i neće biti posebne taktike za ovaj meč -  jasan je Ivan Brnović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. septembar 2024 17:16