Pionirska reprezentacija Crne Gore / -FOTO: FSCG
15/10/2024 u 16:07 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Brodolom pionira u Poljskoj

Pionirska reprezentacija Crne Gore ubjedljivim porazom je otvorila UEFA Razvojni turnir u Poljskoj

Domaćin je bio ubjedljiv protiv „crvenih“ - 7:1, iako je naš tim u prvom poluvremenu imao nekoliko odličnih šansi za pogodak. Jedini gol za Crnu Goru postigao je Kisić, dok su pogotke za Poljsku dali Andžejkovič (tri), Brocka, Vukjaševič, Mazan i Garvolinski.

- Izuzetno je teško bilo šta reći nakon ovakve utakmice i previsokog poraza, samo mi koji smo bili prisutni danas znamo šta se sve izdešavalo. Nezahvalno je komentarisati meč, ali činjenica je da smo u prvom poluvremenu stvorili šest-sedam stopostotnih prilika za gol, od toga nekoliko puta bili u situaciji jedan na jedan sa golmanom domaćina, u nastavku imali nekoliko zicera i pogodili stativu. Mi smo igrali i stvarali šanse, a Poljaci su postizali golove. Ako imate Poljsku za protivnika, morate da se se potruditi da koristite i najmanju šansu. Ipak, ogroman broj grešaka u posljednjoj liniji tima uslovio je da rezultat bude ovakav, što govori i podatak da su domaćini imali tri jedanaesterca, od kojih dva nisu iskoristili. Ne želim da osuđujem dječake za ovo danas, jednostavno, lopta nije htjela u gol protivnika i utakmica se okrenula u totalno suprotnom smjeru. Problem za nastavak turnira su povrede tri od četiri štopera koja imamo na raspolaganju - rekao je selektor Minja Ljumović.

Crna Gora je igrala u sastavu: Koljčević, Jovović, Samardžić, Suljević (od 46. Janjušević), Vušurović (od 60. Milačić), Kisić (od 66. Kljajević), Caušević (od 77. Radović), Laković (od 66. Milić), Vukoje (od 77. Pavićević), Jošanović (od 66. Kovačević), Radusinović (od 77. Pejović).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. oktobar 2024 16:07