Детаљ са последњег меча Дечића и Будућности под Горицом / фото: Дан/Лазар Ружић
05/11/2021 u 16:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Будућност има А и Б план за Дечић

Шеф стручног штаба актуелних шампиона, Александар Недовић, пред дуел 17. кола Прве Телеком црногорске лиге упозорава на индивидуални квалитет Тузана

Фудбалери Будућности ће у суботу од 17 сати дочекати Дечић у 17. колу Прве Телеком црногорске лиге.

Судећи по атмосфери у тиму, Тузани ће се такође наћи у плавом низу.

Играчи се понашаjу одлично, налазимо се у добром налету, имамо одличну сериjу и атмосферу, играмо на свом терену, тако да ћемо урадити све да на паузу одемо са побjедом – поручио jе шеф стручног штаба Александар Недовић за званични сајт Будућности.

Будућност ни у предстојећем мечу неће бити комплетна.

Владан Аџић и Миомир Ђуричковић имаjу картоне, Милош Драгоjевић и Игор Ивановић су под знаком питања, док су одавно повриjеђени Богдан Милић и Игор Ћуковић.

Видjећемо jош какав ће да буде састав и какву ћемо ширину ростера да имамо, али током недjеље смо наметнули неке ствари како треба да играмо. Наравно, утицаће доста фактора, али нећемо бити непсремни. Бићемо спремни, што би се тренерски рекло са А и Б планом и покушаћемо да славимо.

Након 13 одиграних утакмица, актуелни шампиони имају 24 бода, а Тузани су сакупили пет мање.

Свjесни смо да Дечић ниjе стартовао наjсjаjниjе, мислим да у овом тренутку ниjе остварио планиране амбициjе и дошао до игре какву су жељели сви у клубу, а због тога су и миjењали тренера. Међутим, то jе екипа са великим индивидуалним квалитетом коjи jе тешко бранити. Зато морамо да будемо енергетски jако добри како бисмо неутралисани њихове индивидуалне ствари коjе су за наше прилике на високом нивоу, а у исто вриjеме наше добре ствари треба да испливаjу на површину – закључио је Недовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 21:25