Фудбалери Будућности и ОФК Никшића / - фото: ФК Будућност
16/06/2021 u 21:13 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Будућност напунила мрежу Никшићана

Подгоричане у суботу очекује друга, много озбиљнија провјера, против освајача Купа Албаније

Шампиони Црне Горе, фудбалери Будућности, напунили су до врха мрежу ОФК Никшића 9:2 (6:1) у првој припремној утакмици, на тренинг кампу на Старом аеродрому.

Тренери обје екипе су указали шансу свим играчима.

Будућност jе истрчала у саставу: Домазетовић, Богдан Милић, Ђуричковић, Аџић, Секулић, Мирковић, Терзић, Божовић, Грбић, Ђукановић, Мрваљевић.

Стручни стаб Подгоричана jе одлучио да репрезентативци Драгоjевић, Раичковић, Ивановић, Ражнатовић, Бабић и Миjовић прескоче меч и одраде тренинг, па су у другом полувремену играли Пеjовић, Дакић, Влаховић, Балша Ћетковић, Вуковић, Алекса Ћетковић, Ђуричковић, Перишић, Ђукановић, Сава Милић и Глобаревић.

Голове за „плаве” су постигли Ђуричковић у 13, Аџић у 17. и 25, Ђукановић у 21, 37, 60, Секулић у 35, Глобаревић у 56. и Милић у 58. минуту.

Било jе jако тешко да нађемо противника, jер су све екипе касно завршиле са сезоном, а неке jош нису ни почеле. ОФК Никшић, са тренером Мароjевићем, изашао нам је у сусрет и захвалио бих му се на томе – рекао jе помоћни тренер Будућности, Андриjа Делибашић.

Фудбалери тима из града под Требјесом наступају у последњем разреду црногорског фудбала, тако да је коначан резултат очекиван.

Резултат jе дефинитивно био у другом плану и ништа не може да се каже позитивно за нас, као ни негативно за противника. Провjера jе била добра за млађе играче. Неки су мање, а неки више оправдали очекивања – казао је Делибашић.

Много озбиљнију провјеру плаво-бијели ће имати у суботу од 20 сати, када ће угостити Влазнију из Скадра.

Играмо против Влазније, коjа jе освоjила Куп Албаниjе и имала исти броj бодова у првенству као шампион Теута. Утакмица са клубом из Скадра ће показати доста ствари – поручио је Делибашић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 00:20