Тузовић затворио прилазе ка свом голу: Детаљ са меча Зета - Будућност / - фото: Дан/Лазар Ружић
20/11/2021 u 18:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Будућност застала у Голубовцима

Освајачи дупле круне након пораза од Дечића, ремизирали са Зетом и пропустили прилику да додатно смање заостатак за лидером Сутјеском

Након пораза од Дечића, ослабљена Будућност је поново изгубила драгоцјене бодове и пропустила прилику да додатно смањи заостатак за водећом Сутјеском.

Освајачи дупле круне су ремизирали (0:0) са „фењерашем” Прве Телеком црногорске лиге, Зетом по тешком терену на „Трешњици”.

Подгоричани су разочарали у Голубовцима, за 90 минута нису створили ни једну стопостотну прилику за постизање гола, тако да домаћини, који још нису осјетили сласт побједе, могу више да жале што се мреже нису тресле у утакмици 15. кола.

„Плави” су били лишени услуга неколико играча, али то свакако не оправдава њихову партију и чињеницу да ниједном нису угрозили гол Александра Караџића.

Дуел екипа које су некада одлучивале о шампиону, није могао да задовољи поклонике фудбала.

Зета је без комплекса изашла на мегдан Подгоричанима, сваки њихов покушај да нешто ураде сасјекли су на самом старту.

Домаћи су на старту другог дијела запријетили преко младог Милана Рогановића, који добро шутирао, а Милош Драгојевић спасио своју мрежу.

Једино што су гости урадили збило се у 52. минуту када је Виктор Ђукановић са двадесетак метара лопту послао преко гола.

Када се све сабере, изабраници Драгољуба Ђуретића били су много бољи ривал и сигурно им остаје жал што нису успјели да савладају великог ривала.

Будућност је друга на табели са 25 бодова, док Зета има свега седам.

image

Табела 1. ЦФЛ

- фото: PRINTSCREEN/REZULTATI.COM
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 16:03