Временске прилике диктирају план и програм припрема / - фото: ФК Будућност
06/10/2021 u 18:29 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Будућности потребан спаринг меч због Ћуковића и Дакића

Након два дана паузе, освајачи дупле круне почели са радом. Недовић не може да рачуна на 10 фудбалера због репрезентативних обавеза

Шеф стручног штаба Будућности Александар Недовић је дао својим фудбалерима два дана одмора, а данас је командовао наставак рада.

Освајачи дупле круне ће током репрезентативне паузе радити без великог броjа првотимаца и комплетираће се тек наредне сриjеде.

Требало нам jе мало одмора послиjе распореда коjи смо имали, али и неког притиска створеног након двиjе утакмице без побједе и постигнутог гола. Након тога су услиjедиле двиjе побjеде, атмосфера за рад jе одлична и можда ниjе био тренутак за паузу у  првенству што се тиче нашег стања и игре, али увиjек има простора за дораду и напредак – рекао је Недовић за званични сајт Будућности.

Плаво-бијелима недостаје 10 фудбалера. Милош Драгоjевић и Игор Ивановић су са А репрезентацијом Црне Горе, Анто Бабић, Андриjа Ражнатовић и Лазар Миjовић су чланови младе селекције, док су Jован Дашић, Алекса Ћетковић, Виктор Ђукановић, Дамjан Мугоша и Владимир Перишић у саставу омладинског националног тима.

Чињеница jе да немамо комплетну екипу и да jе доста играча у репрезентативним селекциjама, али то jе плус за клуб, али и за мене као тренер. Међутим, да бисмо нешто саградили и утврдили на неком путу, на коме се налазимо, треба да jе комплетна група ту – поручио jе Недовић.

Подгоричани ће током паузе покушати да нађу ривала за одигравање пријатељске утакмице како би опорављени Игор Ћуковић и Дамjан Дакић добили минутажу.

Потребна нам jе нека утакмица више због Ћуковића, него због малог Дакића, који jе имао паузу, али jе млад и излази из неке механичке повреде. Ћуковић, са друге стране, излази из тешке повреде и више би евентуална провјера користила њему. Међутим, временске прилике су такве какве су и диктираjу тренажни процес, па смо jош у дилеми да ли да одиграмо спаринг меч. Ћуковић има минуте кроз тренинг у контакт игри, али би му сигурно значило да одигра 60 минута неке лакше утакмице – објаснио је Недовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 05:02