Ivan Bulatović / -FOTO: FK BUDUćNOST
03/07/2024 u 13:46 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Budućnost dovela Ivana Bulatovića i Zariju Lambulića

Osvajač Kupa Crne Gore, Budućnost, od danas je jača za dvojicu fudbalera – napadača Ivana Bulatovića i defanzivca Zariju Lambulića

Obojica fudbalera najprije su prošli obavezne ljekarske preglede, a nakon toga su potpisali ugovore na dvije godine do ljeta 2026. godine. Bulatović je među „plave“ stigao iz punog ritma, pošto je tokom prethodnih pola godine nosio dres Lokomotive iz Uzbekistana (12 utakmica, jedan gol), gdje je tišao početkom godine iz zagrebačke Lokomotive.  Uz ova dva kluba igrao je za Arsenal iz Tivta i to  u premijernoj prvoligaškoj sezoni tog kluba kada su obezbijedili Evropu i igrali finale Kupa. Bulatović je sa šest golova na 33 utakmice bio jedan od najvažnijih igrača Tivćana, a ta sezona je bila sezona njegove definitivne afirmacije. U karijeri je nastupao još za Podgoricu, Bokelj, Mladost Lješkopolje, Mornar, Brskovo, matični Gorštak.

image

Zarija Lambulić

-FOTO: FK BUDUćNOST

S druge strane, Lambulić je „stranac“ i dolazi kao nekadašnji mladi reprezentativac Srbije. Novi štoper u Podgoricu je stigao iz Beograda, gdje je prethodne sezone igrao za IMT Novi Beograd u Superligi Srbije, a kao vođa odbrane je uspio da sačuva prvoligaški status IMT-u u prvoj elitnoj sezoni. Prošle sezone je nastupo na 31 utakmici, a u karijeri je igrao još za  bugarski Beroe, Mladost GAT, Zlatibor, Šahtjor Soligorsk, Zrinjski Mostar, Brodarac i Proleter.

Prvi trening sa novim saigračima Bulatović i Lambulić će odraditi sjutra, a već prekosjutra bi mogli da debituju u prijateljskom meču sa Otrant Olimpikom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jul 2024 13:47