Milan Vukotić / -FOTO: FK BUDUćNOST
21/09/2024 u 12:02 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Budućnost protiv Jedinstva pod Goricom: Najljepše je kući

Konačno će fudbaleri Budućnosti igrati na stadionu pod Goricom

Prvi put će plavi ove sezone biti domaćini na našem najvećem stadionu – plavi će sjutra uveče od 18 sati u okviru 8. kola domaćeg šampionata ugostiti Jedinstvo iz Bijelog Polja.

-Svi smo dugo čekali na taj povratak kući i konačno smo ga dočekali. Pred našim navijačima, na našem stadionu i pred našom publikom je uvijek najljepše. Navijači imaju svoju proslavu, što će dodatno uveličati utakmicu, tako da već osjećamo njihov vjetar u leđa -  rekao Milan Vukotić, reprezentativac iz redova lidera na tabeli.

Jedinstvo je u uvodnih sedam kola osvojilo sedam bodova, izabranici Seada Babače igraju kvalitetan fudbal, ali tradicija u međusobnim duelima je na strani Budućnosti – 27 utakmica, 23 pobjede, četiri remija.

-Mi smo Budućnost i uvijek idemo na tri boda, nebitno o kome je protivniku riječ. Svaka utakmica donosi nešto novo, tako da se ne obaziremo na tradiciju, već se uzdamo isključivo u svoje dosadašnje igre i kvalitet. Jedinstvo ima potencijal, igraju kvalitetan fudbal, ali mi se pitamo i ukoliko budemo na nivou kao u dosadašnjem dijelu prvenstva – mislim da rezultat ne bi trebao da dođe u pitanje - jasan je Vukotić.

Vukotić je jedan od najboljih igrača lige, svoj potencijal pokazuje iz meča u meč, a upravo je prethodnog vikenda protiv Jezera sa dva prelijepa gola riješio utakmicu i donio ekipi tri boda.

-Moja pozicija je takva da uvijek treba da težim ka golovima i asistencijama. Naravno, ne opterećujem se sa tim, jer mi je bitan uspjeh kolektiva, a kao što sam rekao iz tog kolektiva uvijek neko iskoči. Tako sam prethodni put to bio ja, sjutra će neko drugi… Zadovoljan sam kako igramo, zadovoljan sam svojim partijama u kojima dajem 100 odsto sebe i nema razloga da ne nastavimo ni ekipa, ni ja da igramo još bolje i još jače - poručio je na kraju Milan Vukotić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. septembar 2024 12:02