Radenović i Bulić / -FOTO: DAN/DEJAN PANIć
29/05/2024 u 12:29 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bulić i Radenović: Daćemo sve od sebe da osvojimo pehar

Fudbaleri Jezera će prvi put u svojoj istoriji igrati finale kupa Crne Gore

Plavljani su sve svoje rivale u ovom takmičenju do sada dobili, a njihova želja je da se i sjutra uveče prikažu u najboljem svjetlu i osvoje trofej. Ekipa trenera Radoslava Bulića vjeruje da i u finalu kupa može do pobjede, što bi za ovu generaciju, klub i sam grad Plav bio istorijski rezultat.

-Očekujemo tvrdu utakmicu, sa puno naboja. Ovo je utakmica koju smo svi očekivali sa nesptrljenjem. Spremni smo i orni da pobijedimo. Prethodne dvije utakmice smo dobili Podgoričane i tu vidim našu šansu. Krenućemo ofanzivno i nastojati da ostvarimo pobjedu – rekao je Radoslav Bulić.  

Na pitanje da li je Jezero dobilo licencu za izalazak na međunarodnu scenu, Bulić je odgovorio:

-To nije moj zadatak, ljudi u klubu rade na tome. Ja se bavim samo terenom, mi smo svoj cilj zacrtali, ali to je opstanak u ulazak u finale kupa. Ono što mogu reći jeste da je svakom igraču i treneru je san da izađe u Evropu.

Kapiten Jezera Saša Radenović je svjestan koliko znači ovaj meč za njegovu ekipu.

-Za nas je ovo istorijska utakmica. Prvi put smo u finalu kupa, koja je najljepša utakmica u našoj zemlji. Dajemo Budućnosti malu prednost, iskusnija je u ovim takmičenja. Ali, igra se jedan meč, finale je, imamo svoje šanse. Igrali smo četiri utakmice ove sezone, ostvarili smo dvije pobjede, remi i poraz. Mislim da imamo šta da pokažemo i vjerujem da možemo da podignemo pehar  – kazao je kapiten Jezera Saša Radenović i dodao da očekuje dolazak velikog broja navijača na ovo finale.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jul 2024 13:46