Алекса Ћетковић / - фото: ФК Будућност
09/06/2021 u 15:40 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ћетковић је професионалац

Пред данашњи старт припрема уговор са фудбалским клубом Будућност потписао је Алекса Ћетковић

Након Лазара Миjовића, Виктора Ђукановића, Саве Милића, jош jедан тинеjџер jе потписао професионални уговор са фудбалским клубом Будућност.

Седамнаестогодишњи Алекса Ћетковић jе договорио сарадњу са плаво-бијелима до љета 2024. године.

Осjећам се фантастично. Као мали сам сањао о овом тренутку и сада сам успио да остварим дjечачки сан. Напорно сам радио током циjеле сезоне и срећан сам што су у клубу то знали да циjене. На мени jе сада да радим што више и помогнем екипи – пренио је званични сајт Будућности изјаву Ћетковића.

Тинејџер је био презадовољан након потписивања уговора.

Ниjе мала ствар за младог играча да игра у наjвећем клубу у држави. Срећан сам што Будућност рачуна на мене, а jа ћу покушати да оправдам повjерење – казао је Ћетковић.

Кадет је презходне сезоне уписао 14 наступа за први тим.

Одиграо сам доста утакмица, имао добру минутажу и задовољан сам учинком у сезони у коjоj jе освоjена прва дупла круна. Мислим да сам своj дио посла одрадио како треба, с обзиром на то да сам млад. Сматрам да сам имао добру сезону у коjоj сам много тога научио. Стариjи су увиjек били ту, у сваком тренутку да ме подрже у свему, да ми укажу на грешке и посавjетуjу ме. Много тога сам од њих научио у протеклом периоду, а мислим да ћу тек доста тога да научим. Срећан сам што поред себе имам такве приjе свега људе, а онда и играче – додао је Алекса.

Будућност вечерас почиње са припреме за нову сезону, а 15. jуна ће сазнати ривала у првом колу квалификациjа за Лигу шампиона.

Очекуjем само наjбоље, идемо наприjед у остварење нових циљева и обарање нових рекорда. Сада jе фокус на Европи. На нама jе да одрадимо квалитетне припреме и будемо спремни за предстоjеће утакмице. Неће бити лако, али мислим да имамо квалитет и да можемо jош jедном исписати историjу и у домаћим такмичењима – закључио је Алекса Ћетковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 03:13