Sa meča u Beogradu / -FOTO: FK CRVENA ZVEZDA
21/10/2023 u 20:31 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Crvena zvezda teškom mukom stigla do bodova protiv Javora

Crvenoi-beli na Marakani slavili sa 3:2

Фудбалери Црвене звезде побиједили су Јавор, у мечу 12. кола „Моцартбет“ Суперлиге Србије. Истина, славили су црвено-бели много теже него што се очекивало, са 3:2, па су сада поново на минус четири од Партизана.

Београђани су повели у 15. минуту аутоголом Ђорђа Скока, а почетком другог полувремена суперлигаш из Ивањице је изједначио, такође аутоголом Насера Ђиге. Ипак, само шест минута касније шампион Србије је вратио предност у своју корист. Стријелац новог поготка за Црвену звезду био је  Питер Олањинка. Када се очекивало да ће црвено-бели привести меч онако како су замислили, стигло је ново изједначење. Играо се 65. минут када је Радивој Босић погодио мрежу црвено-белих за 2:2.

Пробао је Барак Бахар измјенама на тргне своју екипу, а управо је играч који ушао са клупе, млади Јован Мијатовић, донио тријумф своме тиму. Тај тренутак одлуке збио се у 79. минуту. Са врха казненог простора је са лијеве стране центрирао је Иванић, а Мијатовић је са шест метара главом погодио мрежу - 3:2. Међутим, мора се истаћи да су Ивањичани до самог краја меча тражили и трећи гол и ново изједначење, имали су шансу преко Обрадовића у 94. минуту, али је дефанзивац Јавора након корнера главом пребацио оквир гола.

Након овог кола, Партизан је први са 28 бодова, Црвена звезда има 24, а ТСЦ 21 бод.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 08:12