Slavlje Uroša Spajića nakon gola / EPA-EFE-FOTO: EPA/MARKO DJOKOVIC
28/08/2024 u 22:58 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Crvena zvezda u grupnoj fazi Lige šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u grupnoј fazi Lige šampiona - prvak Srbiјe јe u revanšu pleј-ofa uspio da nadoknadi zaostatak od јednog gola iz prve utakmice protiv Bodo Glimta i pobјedom od 2:0 ovјeri sebi mјesto u evropskoј eliti

Nema sumnje da јe uspјeh izabranika Vladana Miloјevića veliki, pa će naviјači ove јeseni na stadionu „Raјko Mitić“ gledati naјmanje tri velike evropske utakmice.

Crveno-beli su poveli u 26. minutu. Milson je oboren na ivici kaznenog prostora, pa je sudija Davide Masa pokazao na bijelu tačku. Duarte je sa 11 metara bio precizan za vođstvo domaćih od 1:0. Tačku na pobjedu stavio je kapiten Uroš Spajić u 59. minutu. Odlično je reagovao na nabacivanje iz kornera i pogodio za 2:0. U poslednjih  petnaestak minuta Norvežani su napadali, tražili gol za produžetak, ali u svojim namjerama nisu uspjeli.

Pored crveno-belih plasman u Ligu šampiona ostvarili su još Lil, koji je večeras izgubio od Slavije u Pragu sa 1:2, ali je pobjeda u prvom meču od 2:0 bila dovoljna za prolaz i ekipa Slovana iz Bratislave. Prvak Slovačke je na svom terenu slavio protiv Mitjilanda sa 3:2, što je nakon danskih 1:1 bilo dovoljno za grupnu fazu ovog takmičenja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 07:43