Slađana Bulatović / -FOTO: FSCG
15/07/2024 u 16:25 h
DAN PortalDAN Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

"Crvene" igraju sa Grčkom: Pobjedom najaviti baraž

Ženska seniorska reprezentacija Crne Gore će u poslednjem kolu grupe C3 kvalifikacija za EURO 2025 sjutra uveče dočekati Grčku

Naša selekcija će izvjesno igrati u prvoj rundi baraža za EURO, čak i u slučaju poraza od Grkinja, dok bi pobjeda značila prvo mjesto u grupi.

- Pobjeda bi dosta značila. Moram da kažem da smo već drugu godinu zaredom u baražu. Najprije je to bilo u Ligi nacija, a sada u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. To je veliki uspjeh za ove djevojke, koje su to zaslužile - rekao je selektor Mirko Marić.

Prije tri dana Crna Gora je malo zakomplikovala svoju poziciju neočekivanim porazom na Farskim Ostrvima (1:2).

-Nadam se da je to bio slab dan, a da li je tako, vidjećemo već sjutra protiv Grčke. Neće biti lako jer se radi o odličnoj reprezentaciji. Od starta sam govorio da je favorit grupe, ali mislim da možemo da igramo protiv njih. Hoće li to biti dovoljno za pobjedu, vidjećemo, dodao je Marić.

Kapitenka Slađana Bulatović uvjerena je u pobjedu nad Grkinjama i prvo mjesto u grupi.

- Čeka nas teška utakmica. Baraž je svakako to, ali je na nama da osvojimo prvo mjesto u grupi. Najbitnije je da mislimo o našoj igri i da se nametnemo od starta. Cilj je da osvojimo tri boda, nećemo kalkulisati, istakla je Bulatović.

Od Grkinja ne očekuje da kalkulišu.

- Očekujem da će napasti od početka. Strana javnost ih je proglasila za favoritkinje, a ja sam od starta tvrdila da možemo da osvojimo prvo mjesto u grupi. Ne sumnjam u to, vjerujem u ove djevojke. Sigurna sam da će svaka dati maksimum što će biti dovoljno za uspjeh, poručila je kapitenka nacionalnog tima.

Sjutrašnji meč počeće u 19 časova na Trening kampu FSCG.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. septembar 2024 16:16