Kadetska selekcija Crne Gore / -FOTO; FSCG
29/08/2024 u 15:14 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Debakl kadeta u drugom meču u Sloveniјi

Kadetska reprezentacija Crne Gore ubјedljivo јe poražena u drugom prijateljskom duelu sa Slovenijom – 0:5

Crveni na samom startu meča nisu iskoristili dviјe prilike, a za to su potom surovo kažnjeni. Slovenci su do vrha napunili mežu naše selekciјe i stigli do ubјedljive pobјede.

- Svaka naša utakmica liči jedna na drugu. Ne iskoristimo izgledne šanse, zatim iz grešaka primimo golove, nakon čega često dođe do velikog pada u igri i ubjedljivog poraza. Ono što je sigurno, sa kvalitetom koji posjedujemo, ne smijemo sebi dozvoljavati da promašujemo stopostotne šanse, jer uvijek dođe do grešaka koje protivnik zna da iskoristi. Dvomeč sa Slovenijom bio je zamišljen da dodatno iskristališemo ekipu uoči jakog turnira naredne sedmice u Poljskoј. U prvoj utakmici smo vidjeli dosta toga dobrog, međutim, današnji meč nas je dodatno zamislio - kazao je selektor Radovan Kavaja za zvanični sajt FSCG.

Crna Gora јe na ovom meču nastupila u sastavu: Koljčević, Perišić (od 77. Radulović), Maraš, Ražnatović (od 46. Đokaj), Jovanović, Pavićević, Đukić (od 46. Zečević), Fabris (od 46. Lesjak), Delić, Anđić (od 46. Glendža), Mahmutović (od 46. Anđelić).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:23