Milorad Peković / -FOTO: DAN/SRđAN BOLJEVIć
11/10/2024 u 16:34 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dečić se zahvalio Pekoviću, Mulalić treći put na kormilu

Tuzani naveli da su pod vođstvom Pekovića postigli istorijske uspjehe koji će se pamtiti

Smjena koja je najavljena je ozvaničena - Dečić se rastao sa Miloradom Pekovićem, a kormilo šampiona Crne Gore treći put u karijeri preuzeće Edis Mulalić.

- U ime kluba, želimo da izrazimo našu najdublju zahvalnost za vaše izuzetno vođstvo i posvećenost tokom vašeg vremena sa nama. Vaša predanost timu bila je zaista inspirativna. Vaša strateška vizija, i nepokolebljiva podrška doveli su nas do brojnih pobjeda i njegovali duh jedinstva i otpornosti unutar kluba. Bili ste mentor, motivator i uzor svakom igraču, a vaš uticaj se proteže daleko izvan fudbalskog terena - naveli su iz FK Dečić. - Pod vašim vođstvom, postigli smo istorijske uspjehe koji će se pamtiti dugi niz godina. Hvala vam što ste vjerovali u naš potencijal i što ste nas podsticali da postignemo najbolje. Vaše vođstvo je bilo ključno za naš rast, kako kao sportista, tako i kao pojedinaca. Nevjerovatno smo srećni što smo vas imali za glavnog trenera. Želimo vam sve najbolje u vašim budućim poduhvatima i radujemo se što ćemo pratiti vaš dalji uspjeh - dodaje se u saopštenju Dečića.

Zadatak da Tuzane vrati na pravi put nakon serije loših rezultata imaće Edis Mulalić. Stručnjak iz BiH prvi put je preuzeo Tuzane u sezoni 2016/2017. i tada je ostvario istorijski rezultat, jer je Dečić završio kao peti na tabeli (do tada najbolja pozicija u CFL). U drugom mandatu vodio je ekipu u sezoni 2020/2021, kada je Dečić završio kao treći i izborio plasman na evropsku scenu. 

U Crnoj Gori je bio još trener OFK Titograda i Rudara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. oktobar 2024 16:34