Derbi bez publike / -FOTO: FSCG
13/09/2023 u 19:01 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dečić - Sutjeska pred praznim tribinama

Kako su naveli iz Sutjeske, Takmičarska komisija FSCG ih je obavijestila da se radi o utakmici "povećanog bezbjednosnog rizika"

Utakmica 8. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige između Dečića i Sutjeske u nedjelju, biće odigrana bez prisustva publike.

Kako su naveli iz Sutjeske, Takmičarska komisija FSCG ih je obavijestila da se radi o utakmici "povećanog bezbjednosnog rizika".

- Kako FK Dečić nije otklonio "nedostatke definisane zapisnikom i konstatacijom" da se utakmice "povećenog bezbjednosnog rizika" ne mogu odigravati na pomenutom igralištu, a pored toga "nije obezbjedio ni odigravanje utakmice na zamjenskom stadionu koji ispunjava adekvatne uslove za prisustvo gostujućih navijača", od Takmičarske komisije i Komisije za bezbjednost i sigurnost FSCG, dobili smo obavještenje "da će se utakmica 8. kola Meridianbet 1. CFL između FK Dečić i FK Sutjeska Meridianbet, odigrati dana 17.09.2023. godine (nedjelja) sa početkom u 19:30 časova, na Trening kampu OFK Titograd, bez prisustva publike - piše na društvenim mrežama Sutjeske.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 16:56