Јојић и Натхо / - фото: FACEBOOK.COM/FKPARTIZANBG
20/08/2021 u 09:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Деконцентрисани Партизан се и даље нада

Станојевић: Пораз 1:2 од Санта Кларе је реалан. Јојић: Нисмо конкретни у завршници

Одиграли су фудбалери Партизана лоше на Азорским острвима, несигурно у одбрану, безидејно у нападу, тако да минимални пораз (1:2) од Санта Кларе у првом мечу плеј-офа Лиге конференција и није лош резултат.

Представник Португала је од 49. минута имао два гола предности, али је Игор Вујачић пет минута касније погодио за наду пред реванш у Београду, наредног четвртка.

Ово jе прво полувријеме. Имамо jош jедан меч пред нашим навиjачима и надамо се да ће бити потпуно другачиjе. На тренутке смо играли добро, али у поjединим моментима нисмо имали концентрациjу. Резултат jе реалан. Надамо да ће бити боље код куће – искрен је био шеф стручног штаба Партизана, Александар Станојевић.

Разочаран је након утакмице био везни фудбалер Партизана, Милош Јојић.

Примили смо наивно голове, оба на на почетку полувремена. Послије смо се консолидовали, контролисали утакмицу, стварали полушансе али нисмо били довољно конкретни у завршници. Надали смо се да можемо постићи jош jедан гол. Имали смо и jедну баш добру прилику, али лопта ниjе хтјела да уђе – присјетио се Јојић.

Санта Клара и поред побједе није оставила посебан утисак на искусног фудбалера.

Имаjу специфичан стил игре, са троjицом позади и доста добрим поjединцима. Брзи су, траже дубину, незгодна екипа. Ипак, осим постигнутих голова нису били нешто посебно опасни. То ми даjе за право да будем оптимиста пред реванш.

Јојић се нада да ће Партизан играту у групној фази прве сезоне Лиге конференција.

Имамо jош jедно полувријеме на нашем стадиону. Мислим да ће то бити потпуно другачиjа утакмица од ове. Имамо довољно времена да се припрепимо и надам се проласку – рекао је Јојић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:11