Војислав Дошљак / - Приватна архива
18/05/2021 u 17:18 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Дошљак на челу Удружења клубова Сјевер још четири године

На одржаноj изборноj скупштини у Беранама, Дошљак jе добио 13 гласова од 22 присутна делегата, док jе његов противкандидат, некадашњи фудбалер Берана и ОФК Београда Марко Лалевић добио повjерење девет чланова Скупштине.

Воjислав Дошљак ће и у наредне четири године обављати функциjу предсjедника Удружења клубова ФСЦГ Сjевер. На одржаноj изборноj скупштини у Беранама, Дошљак jе добио 13 гласова од 22 присутна делегата, док jе његов противкандидат, некадашњи фудбалер Берана и ОФК Београда Марко Лалевић добио повjерење девет чланова Скупштине.

Предсједник Дошљак захвалио се на указаноj подршци и истакао да ће Удружење у наредном периоду, уз помоћ Фудбалског савеза, наставити да развиjа фудбал и фудбалску инфраструкутру на сjеверу Црне Горе.

- Приjе свега желим да се захвалим на подршци коjу сте ми указали и вашим гласовима повjерили нови мандат на мjесту предсjедника Удружења клубова ФСЦГ – Сjевер. Фудбал jе на сjеверу Црне Горе увиjек био важан сегмент живота, док су фудбалски радници увиjек били посвећени раду са свим категориjама наших фудбалера и фудбалерки. Удружење клубова jе увиjек био сервис свим фудбалерима, фудбалеркама, тренерима, службеним лицима и фудбалским радницима и са том праксом ћемо наставити и у даљем раду. Вjеруjем да ћемо заjедничким снагама, уз максималну посвећеност свих нас, у наредном периоду значаjно унаприjедити фудбалски амбиjент на сjеверу наше земље, створити оптималне услове за одвиjање тренажног процеса и одигравање утакмица, односно учинити да се нови фудбалски таленти развиjаjу на прави начин у клубовима коjи чине наше Удружење. Сигуран сам да ће Удружење имати пуну подршку свих вас представника клубова у настоjањима да остваримо све зацртане планове и унаприjедимо фудбал на сjеверу Црне Горе – поручио је Дошљак.

Предсjедник ФСЦГ Деjан Савићевић честитао jе избор Дошљаку и нагласио да ће ФСЦГ у пуноj мjери помоћи остварењу зацртаних циљева.

- Фудбалски савез jе увиjек пружао подршку клубовима на сjеверу и наставиће са том праксом и у наредном периоду. У настоjању да на сjеверу Црне Горе створимо што више квалитетних младих играча, у сарадњи са локалним самоуправма, наставићемо да унапређуjемо фудбалску инфраструктуру и пружамо могућност за едукациjу стручних кадрова. Увjерен сам да ћемо на таj начин пружити наjбољу могућу подршку Удружењу клубова и да ћемо сви заjедно бити поносни на остварене резултате – поручио је Савићевић.

Избори у Удружењу клубова Центар биће одржани у четвртак, 20. маја у 12 сати у Кући фудбала.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 10:26