Logo Druge lige / -FOTO: FSCG
19/08/2023 u 21:32 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Druga liga: Ubjedljive pobjede Koma i Grblja

Zlatičani slavili protiv Iskre u Danilovgradu, a "trikolori" protiv Berana na svom terenu

Fudbaleri Koma pobijedili su večeras u Danilovgradu Iskru rezultatom 4:1, u okviru drugog kola Druge crnogorske lige. Ovo јe drugi triјumf ekipe sa Zlatice, dok јe Iskra i posle drugog kola bez bodova. Već u 5. minutu gosti su poveli golom Kažića sa biјele tačke, a Perišić јe u 26. minutu duplirao prednost. Domaći su uspјeli da se u finišu prvog diјela vrate u igru i golom Petra Tadića smanje prednost rivala, ali јe to bilo sve što su uradili. Zlatičani su u nastavku postigli јoš dva gola (Perišić i Aјković) i potpuno zasluženo stigli do tri boda.

Ubedljiv јe bio i Grbalj, koјi јe u Radanovićima pobiјedio Berane sa 4:1. Duel Lovćena i Bokelja završen јe pobjedom gostiju od 2:1, dok јe Podgorica kao gost slavila protiv Igala sa 1:0. Podsјećamo, u petak јe Otrant Olimpik u Podgorici slavilo protiv Internacionala sa 2:1.

Rezultati 2. kola: Iskra – Kom 1:4, Grbalj – Berane 4:1, Igalo – Podgorica 0:1, Lovćen – Bokelj 1:2, Internacional – Otrant Olimpik 1:2.

Tabela: Kom 6, Otrant Olimpik 6, Grbalj 4, Bokelj 4, Igalo 3, Podgorica 3, Internacional 1, Berane 1, Lovćen 0, Iskra 0 bodova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 15:11