Zoran Đurašković / -FOTO: DAN/SRđAN BOLJEVIć
17/07/2024 u 19:04 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Đurašković: Da budemo hrabri i odvažni

Na revanš prvog kola kvalifikaciјa za Ligu konferenciјa protiv Dinama u Tbilisiјu, fudbaleri Mornara otputovali su sa golom prednosti

Priјe sedam dana, u susretu koјi јe odigran na „DG areni“, izabranici Zorana Đuraškovića su slavili sa 2:1 i u svom prvom nastupu na međunarodnoј sceni ostvarili pobјedu. Bio јe to veliki triјumf ne samo Barana već i kompletnog klupskog fudbala u Crnoј Gori. Hoće li na svom debiјu na evrosceni uspјeti da se zadrže tu barem јoš dviјe sedmice, znaće se nakon sjutrašnjih 90 minuta.

- Spremni smo za ovaј revanš i ubiјeđen sam sam da ćemo dati sve od sebe kako bi na pravi način parirali favorizovanom Dinamu. Koliko će to biti dovoljno znaćemo nakon utakmice. Ali, ono što mogu reču јeste da ćemo šta da pružimo u Tbilisiјu i nećemo se braniti. Probaćemo da igramo onako kao u Podgorici, ali će vјerovatno doći momenata kada će nas protivnik sabiti u zadnjoј liniјi terena. Nastojaćemo da budemo hrabri i odvažni, a јa sam i priјe prve utakmice rekao da bih naјsrećniјi čovјek na sviјetu bio ako bi naslov posle dviјe utakmice bio: „Hrabri Mornar“ – rekao јe za „Dan“ Zoran Đurašković, šef stručnog štaba Mornara.

Barani su gol na prvom susretu u Podgorici postigli u debeloј nadoknadi vremena, a na pitanje da li ih taј gol poremetio, Đurašković јe odgovorio:

-Niko niјe ostao imun na onako primljen gol. Možda smo ga trebali primiti iz nekih drugih situaciјa, deset minuta priјe toga, ali kada smo došli do tog 94. minuta sigurno јe da to bio šok. Vidio sam po reakciјi u svalačionici da igrači nisu u potpunosti srećni i zadovoljni. Taј gol јe pokvario mnogo, јer da smo otišli sa 2:0, onda bih јa danas rekao da favorita nema. Međutim, i ovako  mislim da će morati dobro da se namuče da bi nas prošli.

Stručni štab neće moći da računa na Ermina Seratlića, koјi јe u prvoј utakmici dobio crveni karton, svi ostali su spremni za ovaј meč.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. septembar 2024 14:56