Zoran Đurašković / -FOTO: DAN
25/07/2024 u 23:48 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Đurašković: U revanšu je sve moguće

Probaćemo da neutrališemo sve njihove dobre strane koje imaju - istakao trener Barana

Uprkos minimalnom porazu u Leskovcu trener Mornara Zoran Đurašković vjeruje da njegov tim može da anulira gol minusa i da izbori plasman u treću rundu kvalifikacija za Ligu konfrerencija. Pohvalio je ambijent u Leskovcu.

- Prije svega, zahvalio bih se na velikom gostoprimstvu i nadamo se da ćemo uzvratiti istom mjerom. Ambijent je bio fantastičan. Radnički je bolje otvorio, nisu dali gol, a onda smo posle tih uvodnih 20 minuta stali na loptu. U drugom poluvremenu sam zadovoqan kako smo igrali. Imali smo šansu kada je Vušurović promašio cio gol. Mislim da je pobjeda Radničkog zaslužena i nemam nekih komentara. Imamo aktivan rezultat, u revanšu je sve moguće - kazao je trener Mornara Zoran Đurašković.

Vjeruje Đurašković da njeov tim može da odigra bolje u revanšu.

- Probaćemo da neutrališemo sve njihove dobre strane koje imaju. Znali smo to i priјe ove utakmice. Probaćemo da damo gol i da prođemo u to treće kolo. Najveća opasnost priјeti od Gluščevića, ali motor je Aleksić. Sigurno Vidosavljević i Bevis. Vidi se "laka konjica". Svi znaju da igraju fudbal, direktni su, kvalitetnija ekipa - kazao je Đurašković.

Trener Kragujevčana Feđa Dudić je bio je zadovoljan nakon istorijske pobjede Radničkog u Evropi.

- Zasluženo smo pobijedili, prvo smo poluvrijeme odigrali dobro, pritiskali. Golman Mornara je bio junak utakmice - kazao јe Dudić. Očekuje nas zahtјevan meč u Podgorici, jako je teško igrati po toj temperaturi. Očekujemo i domaćina u drugačijem izdanju. Probaćemo da korigujemo, da budemo u prednosti, da probamo da kaznimo svaku grešku protivnika - istakao јe Dudić.

Radnički je prvi srpski klub koji je slavio u Evropi posle 344 dana.

- Po meni su šanse i dalje ravnopravne i siguran sam da ćemo motivisano i koretno ući u revanš - zaključio јe Dudić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. septembar 2024 13:18