Са прес конференције / - Фото: Дејан Панић
23/03/2022 u 17:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђурђевић: Са добрим играма доћи ће и голови

У договору Фудбалског савеза Црне Горе и Спортинга из Хихона, нападач црвених Урош Ђурђевић одиграће само сјутрашњу утакмицу са Јерменијом, након чега ће се вратити клупским обавезама

Двадесетосмогодишњи нападач до сада је одиграо седам утакмица у црвеном дресу, али се и даље чека на његов првјенац. Некадашњи фудбалер Партизана је рекао да га то не оптерећује превише и да увијек у прави план ставља учинак екипе.

- Сигурно је да би много значио гол у репрезентацији као и сваком нападачу, али као и у клубу, тако и овдје, увијек екипу стављам на прво мјесто. Са добрим играма доћи ће и голови, сигуран сам у то – рекао је на јучерашњој конференцији за новинаре Урош Ђурђевић.

Јерменија данас, а у понедјељак Грчка. Колико значе за вас ове пријатељске утакмице?

- Значе пуно, јер за мене пријатељске утакмице не постоје. У сваком  мечу желим да побиједим, само што се ови пријатељски сусрети не бодују. Мислим да ће нам много значити двије провјере против двије добре репрезентације.

Колико знате о Јерменији и да ли познајете неког њиховог играча?

- Познајем пар играча Јерменије, против једног сам недавно и играо. Ради се о штоперу Харојану, који наступа за Кадиз, а играли смо против њих у Купу. Имаћемо данас видео анализу, да их упознамо још боље и сигуран сам да ћемо спремно дочекати данашњи сусрет – рекао је Урош Ђурђевић, нападач црвених.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 19:21