Ђуричковић на претходном дуелу са Језером / - фото: SCREENSHOT/FK-BUDUCNOST.ME
16/09/2021 u 12:32 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђуричковић: Од Будућности се увијек очекују побједе

Црногорски прваци у петак од 18 часова дочекују Језеро у првом мечу осмог кола Прве Телеком фудбалске лиге

Фудбалери Будућности и Језера отвориће у петак од 18 часова на стадиону под Горицом осмо коло Прве Телеком црногорске лиге.

Плаво-бијели меч дочекују са горким укусом који им је остао након дербија са Сутјеском.

Jезеро jе добра екипа и не заслужуjе мjесто на којем се тренутно налази. Након низа лоших резултата славили су у претходном колу и то jе утицало на самопоуздање екипе. Гледамо само себе, знамо како треба да играмо и вjеруjем да ћемо кроз игру доћи до побjеде – казао је Миомир Ђуричковић.

Везни фудбалер Будућности поручују да ће Плављани бити растерећенији.

Противник нема шта да изгуби на нашем стадиону. Тако размишља већина екипа када дође у Подгорицу. То може да буде мач са двиjе оштрице, а ми нити смиjемо, нити ћемо у било ком тренутку потциjенити ривала. Радили смо стварно добро претходних дана, заборавили смо пораз од Сутјеске и са пуно оптимизма дочекујемо Плављане – поручио је двадесетчетворогодишњак.

Будућност након седам кола има девет бодова, што је далеко испод реномеа клуба. Навијачи се и даље надају серији добрих резултата.

Од Будућности се увиjек очекуjу побjеде. Против Дечића и Сутjеске нас стварно ниjе испратио резултат, али надам се да ћемо у сjутрашњоj утакмици, коjа слови као лакша, да освоjимо три бода и да ћемо да кренемо у позитиван низ – закључио је Ђуричковић.

Освајачи дупле круне ће против Језера наступити без повријеђених Дамjана Дакића и Шалете Кордића, док ће због картона утакмицу прескочити Велимир Влаховић и Владан Аџић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 07:29