Miodrag Džudović / -FOTO: LAZAR RUžIć
06/04/2023 u 12:15 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Džudović nakon Iskre: Zadovoljan sam i igrom i rezultatom

Još jednom smo pokazali da je naša ekipa izuzetno dobro fizički pripremljena i da igra do posljednjeg minuta - kazao je strateg plavih

Fudbaleri Budućnosti krupnim koracima grabe ka tituli prvaka Crne Gore. Nakon 28.. odigranih kola, izabranici trenera Miodraga Džudovića nalaze se na prvom mjestu sa pet bodova prednosti, ali i meč manje u odnosu na Sutjesku. Plavi su u srijedu uveče pred svojim navijačima pobijedili Iskru, prvi put u ovoj sezoni, a do trijumfa su stigli u poslednjih pet minuta susreta. Furiozan finiš i golovi Filipa Kneževića, Vasilija Adžića i Marka Mrvaljevića donijeli su lideru na tabeli ubjedljiv trijumf.

-Utakmica se igra 90 plus minuta, a mi smo još jednom pokazali da je ekipa izuzetno dobro fizički pripremljena i da igra do posljednjeg minuta – istakao je nakon utakmice šef stručnog štaba Budućnosti Miodrag Džudović.

Strateg plavih je potom stavio akcenat na važnost svakog igrača u rosteru.

-Prvotimci koji ulaze sa klupe su po ko zna koji put dali veliki doprinos igri i rezultatu. Zadovoljan sam i igrom, i rezultatom, i zalaganjem svih koji su bili na terenu, kao i igrača koji nisu učestvovali. Pobjeda nad Iskrom je veliki stimulans za nas, posebno jer je došla u finišu utakmice i nadam se da ćemo u ritmu trijumfa nastaviti da igramo – poručio je Džudović.

Podgoričani su na osam proljećnjih utakmica upisali pet pobjeda i tri remija uz svega četiri primljena gola. Već u nedjelju će na stadionu pod Goricom (19 sati) igrati sa Petrovcem.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 04:41