Европа сјутра добија новог шампиона / - Илустрација
10/07/2021 u 21:18 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Европско првенство: Хоће ли фудбал кући или у Рим?

Ако је судити по друштвеним мрежама, неутрални симпатизери се „утркују” ко ће оригиналнијим мимом, снимком или фотографијом пецнути Енглезе, надајући се да се фудбал поново неће вратити кући

Jош неких 24 часа је до великог финала Европског првенства на Вемблију, а страсти су увелико узавреле, ако је судити по друштвеним мрежама. Енглези сањају титулу првака, коју нису освојили никада, а имају само једну титулу првака свијета освојену давне 1966. године управо на свом стадиону.

image

Шкоти Манчинија виде као Вилијама Воласа

- THE NATIONAL

Ипак, велики број „неутралних” љубитеља фудбала сјутра ће навијати за Италијане, који су игром одушевили у досадашњем току шампионата. Ако је судити по друштвеним мрежама, неутрални симпатизери се „утркују” ко ће оригиналнијим мимом, снимком или фотографијом пецнути Енглезе, надајући се да се фудбал поново неће вратити кући.

image

Италијански навијач који је покренуо тренд

- ИНТЕРНЕТ

Енглези још од 1996. године, активно пјевају чувену пјесму „Coming home” која најављује повратак фудбала кући, односно колијевци одакле је потекла ова, најпопуларнија игра на свијету.

Међу онима који се највише надају поразу Енглеза, свакако су њихове комшије, Шкоти, Ирци и Велшани, па су тако навијачи највећег велшког клуба, Кардифа, који се притом такмичи у енглеском фудбалском систему, данас пред пријатељску утакмицу са нижелигашом Бат Ситијем, кроз овај живописни градић на југу Енглеске, прошли пјевајући да ће трофеј завршити у Риму.

Као одговор на овај хит, један италијански навијач је на полуфиналном мечу његове репрезентације са Шпанијом истакао заставу на којој је писало „It's coming to Rome” алудирајући да ће управо Италијани поново спријечити Енглезе да се радују великом трофеју.

image

Тренутно најпопуларнији мим на интернету, када је ријеч о финалу ЕП

- Интернет

Ко ће се окитити трофејом првака Европе, Италијани по други пут или коначно Енглези, сазнаћемо сјутра, након финала на Вемблију које ће почети у 21 час.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 04:51