Грбић на утакмици против Дечића у првенству / - Фото: ДАН
29/05/2021 u 18:48 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Грбић: Будућност се пита

Капитен плаво-бијелих има велики мотив да у недјељу подигне други трофеј у сезони. Поручује да су у финалу Купа су два најбоља и најконстантнија тима у Црној Гори

За Петра Грбића се може рећи да му је срце плаво-бијело.

Рођени Подгоричанин је наступао за веће тимове од Будућности, али је увијек желио да обуче дрес тима из родног града.

Не може се ни замислити колико би крилном нападу значило када би у недјељу вече постао први капитен плаво-бијелих са дуплом круном у својој биографији.

– Говори се да jе Куп такмичење изненађења, али ове године то ниjе био случаj у Црноj Гори. Двиjе наjбоље екипе, два наjконстантниjа тима, нашла су се у финалу. Као капитен преузимам улогу фаворита у име саиграча, jер врло добро знамо што jе Будућност у Црноj Гори, што jе била у староj Jугославиjи. Све друго што бих рекао било би фолирање, или не причање истине. Зна се што се од нас очекуjе и на нама jе да то реализуjемо на терену – рекао jе Грбић.

Петар поручује да се у Црној Гори за све пита Будућност.

Када смо расположени, када играмо како нако можемо, нема екипе коjа можа да нам парира на домаћоj сцени. Имамо 14-15 играча подједнаког квалитета од којих свако може да уђе и промијени ток меча уколико некога из првих 11 не крене. Исто тако, свjесни смо и да се за трофеj боримо против незгодног тима. Простудирали смо врлине и мане Дечића. Добро се познајемо и мислим да је и тренерима скраћен простор за тактичко надмудривање. Утакмицу ће ријешити неки кикс или тренутак инспирације појединца. Спремни смо максимално и очекујем да подигнемо други пехар у сезони – додао је Грбић

Крај је сезоне, али умор нико не помиње.

Ко зна када ћемо се опет борит за дуплу круну, тако да мотив не долази у питање. Ја са 32 године имам мотив, да не причам за Џонатана Дрешаја на другој страни или наше младе фудбалере. Умор нико не помиње, срећан сам што се враћају навијачи, макар у толиком броју, да увеличају утакмицу на лијеп начин. Позивам их да испоштују све мрјере које је Институт прописао, да навијају фер и коректно, а ми ћемо им се одужити на терену – закључио је Грбић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 10:27