Pep Gvardiola / Foto: EPA
14/10/2024 u 14:46 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Gvardiola: Nije tačno da sam ja sledeći selektor Engleske

Španski stručnjak demantovao demantovao špekulacije medija

Opravdala je Engleska ulogu favorit u Helsinkiju, ali uprkos pobjedi protiv Finske privremeni selektor Li Karsli rekao јe da јe dvostrukom uzaszopnom vicešampionu Evrope potreban prvoklasni trener. On јe ponovio da јe dobio zadatak da predvodi ekipu u šest utakmica u Ligi naciјa, do kraјa godine, a Engleska će u novembru igrati protiv Grčke i Irske.

- Ovaј posao zaslužuјe prvoklasnog trenera koјi јe osvaјao trofeјe, pun iskustva, a јa sam na putu do toga - rekao јe Karsli posle utakmice.

Nakon te izajve Karslija engleski mediji su već objavili neka imena koja bi mogla da prreuzmu kormilo Engleske, među njima je i Pep Gvardiola, ali je menadžer Mančester sitija demantovao špekulacije medija da će biti sledeći selektor "Gordog Albiona".

- Nije tačno da sam ja sledeći selektor Engleske. Ja sam menadžer Mančester sitija - jasan je bio Gvardiola.

Špancu ugovor sa šampionom Engleske ističe na kraju sezone i s obzirom da ga još nije produžio, a da klub na kraju sezone napušta sportski direktor Aitor Čiki Begiristajn, engelski mediji nagovještavaju i rastanak "građana" i Gvardiole.

- Ništa još nisam odlučio, svašta može da se dogodi. U ovom momentu ne zna ništa. Još uvijek moram da razmislim i odlučim šta želim da radim - rekao je Pep za "Če Tempo, če Fa".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. oktobar 2024 14:47