Valentin Iliev / -FOTO: DAN/DEJAN PANIć
25/07/2024 u 22:31 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Iliev: Ništa nije riješeno, u Podgorici nas čeka drugačija atmosfera

Trener CSKA 1948 Valentin Ivanov rekao je nakon meča da je zadovoljan rezultatom, ali da još ništa nije završeno

(Od našeg izvještača iz Sofije)

Po njegovim riječima, meč na „Vasil Levski“ je bio kvalitetan, ali da će za prolaz u naredno kolo njegovi igračoi motrati da pruže mnogo bolju partiju.

-Mislim da je bila kvalitetna utakmica, igrale su, po mom mišljenju, dvije jako dobre ekipe. Ništa nije riješeno. Očekuje nas još jedna teška utakmica. Mislim da imamo igrače koji znaju šta treba da urade da bi uspjeli da prođemo u naredno kolo – rekao je Valentin Ivanov.

Za razliku od ove utakmice, na kojoj e bio mali broj gledalaca, u revanšu na stadionu pod Goricom tribine će biti pune. Toga je svjestan i trener bugarskog osvajača Kupa.

-Sto odsto će u Podgorici biti drugačija atmosfera, ali šta ima ljepše od igranja pred punim tribinama? Igrao sam fudbal i za mene nije bilo bitno, da li igram samo ispred svojih navijača ili gostujćih, već samo da bude dobra atmosfera. Nema ništa ljepše od toga da izađeš pred punim tribinama, to je fudbal - to sam govorio svojim igračima. Fudbal se igra zbog navijača. Zato mislim da to neće biti problem za nas, već je moguće da će biti plus – istakao je Ivanov.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. septembar 2024 09:31