Ivica Iliev / -FOTO: FK PARTIZAN/MIROSLAV TODOROVIC
17/09/2024 u 15:21 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Iliev se vratio u Partizan: Jedva čekam da krenem da radim i mijenjam

Nakon dvije godine Ivica Iliev se vratio u Partizan i to ponovo na mjesto sportskog direktora

Iliev će na ovoj funkciji zamijeniti Ivicu Kralja, koji je podnio ostavku prije prije mjesec dana. Na zvaničnom predstavljanju u Humskoj, Iliev je iznio svoje mišljenje stanja u klubu.

-Kada se dese promjene, to znači da su neki teški momenti, da je nepovoljan trenutak po naš klub. Nažalost, tako je i ovog puta. Danas bih želio da pojasnim moje viđenje zašto sam se vratio. Prije svega, mislim da je situacija u kojoj sam sada došao lošija nego 2015. godine, ali ne zbog prvog tma. Ovo je mnogo dublja tema koja je stavljena ispod tepiha i ključni je razlog zašto je Partizan sada u ovoj situaciji. To je razjedinjenost sportskog sektora, Omladinske škole i Teleoptika. Nama je baza ovog kluba Omladinska škola. Nažalost, tamo gdje smo bili 10 godna ispred ostalih, sada kaskamo. Nažalost, to ne može odmah da se promijeni, to je mukotrpan posao koji moramo da obavimo, ali nećemo kukati i tražiti alibije, nego ćemo malo improvizovati. Imamo neke ideje, želim da zavežem jak čvor kada je u pitanju Omladinska škola, Teleoptik i Partizan – rekao je Iliev.

Po njegovim riječima neprihvatljivo je da Partizan u poslednjih par godina ne izbacuje i ne prodaje igrače, po čemu je su bili prepoznati u Evropi.

-Recimo 2015. godine ja sam imao ideju i želju, energija je kod mene nepresušna i jedva čekam da krenem. Vjerujte, suzdržavam se, jer bih u nekom drugom slučaju bljuvao vatru ovdje! Želim da budem koliko-toliko smiren, jer ne mogu da dočekam da krenem da radim i da mijenjam – dodao je Iliev.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 15:21