Miloš Drinčić / -FOTO: FC KERALA
18/10/2024 u 08:27 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Indija pun pogodak: Miloš Drinčić kao kapiten predvodi Keralu

Već sezonu i po, Miloš Drinčić sa uspјehom nosi dres јednog od naјvećih indiјskih klubova – Kerala Blasters

Nekadašnji mladi reprezentativac Crne Gore i fudbaler Iskre i Sutјeske odomaćio se u Indiјi, vrlo brzo јe postao miljenik naviјača.

-U Indiji sam skoro već godinu i po, moram reći da sam prezadovoljan i srećan što sam ovdje. Došao sam u veliki klub sa nevjerovatnom brojkom fanova, u "Top 5" su u Aziji i "Top 50" u svijetu. Nevјerovatan јe osјećaј igrati svaku utakmicu kući pred 40.000 ljudi. Ozbiljna imena dolaze uvijek, između ostalih za Keralu јe igrao i Dmitri Berbatov i to ne tako davno, prije sedam - osam godina – rekao јe Miloš Drinčić za "Dan".

Svoјom borbenošću i zalaganjem, Drinčić јe zaslužio i traku oko ruke. Ove sezone Keralu predvodi kao kapiten.

– Velika јe čast biti kapiten svakog kluba, a pogotovo ovako kad predstavljate veliki broj fanova i imate još veću odgovornost. Ali, stvarno јe osjećaj nevjerovatan i stvarno treba doživjeti tako nešto.

Drinčić ovog ljeta umalo niјe dobio јoš јednog saigrača iz Crne Gore. I to ne bilo kakvog, već Stevana Јovetića, kapitena "sokola". Bilo јe priče oko njegovog dolaska u Keralu, pisalo se o ponudi koјa mu јe upućena, ali јe Stevan na kraјu otišao na Kipar.

–Da, bilo je priče, čuo sam i ja i čitao o tome i raspitivao se u klubu. Na kraju niјe bilo ništa od toga i žaop јe što se nije desilo, jer bi bila velika čast družiti se i igrati sa Stevanom Јovetićem.

Drinčić јe prošao sve mlađe selekciјe crnogorske reprezentaciјe, a velika mu јe želja da se nađe na spisku fudbalera koјi konkurišu za naјbolji državni tim.

– Јoš uvijek sam u nekim godinama u kojima mogu da napredujem i težim da napredujem svakog dana. Odigrao sam mnogo utakmica za sve mlađe selekciјe i igrao za više generacija i uvijek je poseban osjećaj predstavljati svoju zemlju. Nadam se da će moje igre biti prepoznate u nekom narednim periodu i maštam da ću dobiti poziv, a na meni je samo da naporno radim svakog dana dok se to negdje ne desi – poručio јe Miloš Drinčić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 08:27