Delibašić i Ivanovič / -FOTO: FK BUDUćNOST
10/01/2024 u 15:24 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ivanović potpisao dvogodišnji ugovor sa „plavima“

Budućnost je uvijek izazov, a posebno mi je drago što ću ponovo sarađivati sa Andrijom Delibašićem i Mladenom Milinkovićem - rekao je Ivanović

Igor Ivanović je juče odradio trening sa ekipom, a danas je zvanično još jednom stavio paraf na ugovor sa ekipom Budućnosti. U društvu sportskog direktora Andrije Delibašića, Ivanović je potpisao dvogodišnji ugovor sa „plavima“ i tako ozvaničio povratak u Budućnost nakon godinu i po dana.

Ivanović se u Budućnost vraća nakon epizode u uzbekistanskom Bunjodkoru, a nakon potpisa ugovora za klupski sajt je rekao:

-Bilo mi je lijepo u Uzbekistanu, igrao sam, klub ima dobre uslove, ali kada se otvorila mogućnost da se vratim nisam mnogo razmišljao. Budućnost je uvijek izazov, a posebno mi je drago što ću ponovo sarađivati sa Andrijom Delibašićem i Mladenom Milinkovićem sa kojima sam imao sjajnu saradnju u mom prethodnom mandatu kada smo i stigli do istorijske duple krune - poručio je 33-godišnji krilni napadač.

Fudbaler koji u svojoj riznici trofeja ima devet pehara u Crnoj Gori (četiri titule, pet Kupova) je sa „plavima“ osvojio dvije titule i tri Kupa, dres Budućnosti je nosio na 133 utakmice i bio je kapiten prije nego što je ljeta 2022. napustio  Budućnost.

-Vratio sam se u dobro poznato okruženje, sačekali su me prijatelji, tako da imam osjećaj kao da nisam ni odlazio. Pratio sam Budućnost, drago mi je što su momci osvojili jesenju titulu i nadam se da ću biti od pomoći timu u borbi za očuvanjem prvog mjesta. Motivisan sam da svi zajedno osvojimo još jednu titulu - rekao je Igor Ivanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 18:10