Stevan Jovetić / -FOTO: DAN/ŽELJKO ŠAPURIć
13/10/2024 u 19:47 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Jovetić: Možda će biti potrebno da se branimo više, ali mislim da imamo šanse

Najbolje kvalifikacije u istoriji Crna Gora je odigrala 2013. godine pod komandom Zlatka Kranjčara

Igrali su „sokoli“ baraž za Evropsko prvenstvo, a u grupi su bili sa Velsom, od kojeg su tada izgubili sa 1:2. U tom timu je tada bio i sadašnji kapiten Stevan Jovetić, koji je na konferenciji za novinare u Kardifu rekao da se sjeće te utakmice. Međutim, nastup našeg najboljeg igrača je pod znakom pitanja, zbog nezgodnog udarca koji je dobio na meču sa Turskom.

-Sjećam se te utakmice sa Velsom, to su najbolje kvalifikacije u našoj istoriji. Sigurno sam svjestan da nas očekuje težak meč, jer smo igrali nedavno sa njima u Nikšiću. Sada će biti još teže, jer igramo na strani, ali smo spremni na to – rekao je Stevan Jovetić.

Nakon tri odigrana susreta u B4 Lige nacija, „sokoli“ se nalaze na nuli.

-Na početku smo imali mnogo veće ciljeve. Nikad ne tražim alibi, ali nije lako bez tri, šest ili sedam igrača. Ni na jednom meču nismo bili kompletni, ali je bilo dobrih utakmica, osim na Islandu. Igrali smo protiv ozbiljnih ekipa, a nismo imali ni sreće. Potrudićemo se da u preostala tri kola da osvojimo što više bodova.

image

Jovetić na jučerašnjoj konferenciji

-FOTO: FSCG

Crna Gora je prošlog mjeseca izgubila od Velsa u Nikšiću sa 1:2, ali je nakon lošeg strata u nastavku odigrala dobro. Imali su crveni dosta šasni, pogodili su prečku i stativu...

-Vjerujem da možemo da ponovimo takvo izdanje. Vjerovatno neće biti onakva utakmica u Nikšiću, gdje je sve čudno krenulo. Nije bilo lako mentalno se vratiti, ali smo stvarali šanse i mnogo više smo zaslužili. S obzirom na to da igramo u gostima, moguće da ćemo morati i više da se branimo, ali ćemo tražiti šansu i dati sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat – poručio je Jovetić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. oktobar 2024 19:57