Kadetska selekcija Crne Gore / -FOTO: FSCG
23/10/2024 u 18:29 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kadeti remizirali sa Izraelom na startu kvalifikacija za EP

Kadetska reprezentacija Crne Gore remijem sa Izraelom otvorila je nastup u grupi 10 prve runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Duel u Kišinjevu završen je rezultatom 1:1, gdje su oba gola postignuta u finišu utakmice. Autogom Vukoja u 78. minutu Izraelci su poveli, a deset minuta kasnije izjednačio je Jovanović.

- Ovo nije loš rezultat, ali mislim da smo trebali da izvučemo više iz ove utakmice. Možda smo sa previše respekta, ali i nekog straha, ušli u meč. Vjerovatno je svoje odradio i taj pritisak prve utakmice na ovakvim turnirima, gdje je važno ostati neporažen. U tom dijelu smo i uspjeli, tako da smo zadržali velike šanse da se nađemo u narednoj rundi. U prvom poluvremenu imali smo nekoliko prilika za gol, dok su nastvavku greškama dozvolili rivalu da nas ugrozi. Čak smo i postigli autogol, međutim, odmah nakon toga smo reagovali na pravi način, pojačali ritam i to nam se isplatili kroz izjednačujući pogodak. Slijedi nam težak meč sa Švajcarskom, važno je da se odmorimo i što bolje pripremimo - rekao je selektor crnogorskih kadeta Radovan Kavaja.

Crna Gora - Izrael 1:1

Stadion: „Zimbru“ u Kišinjevu. Sudija: Johan Elefsen (Farska Ostrva). Strijelci: Jovanović u 88. za Crnu Goru, a Vukoje (autogol)  u 78. minutu za Izrael.

CRNA GORA: Minić, Perišić, Kujović, Popović (od 88. Maraš), Fabris, Ražnatović (od 88. Kartal), Pavićević, Vukoje (od 90.+2 Anđić), Đokaj (od 58. Glendža), Jovanović, Jovović (od 58. Kastrat).

IZRAEL: Potapov, Avrevaja (od 78. Vajnstajn), Špigel, Eligulašvili, Hiprot, Hosid, Aluk (od 64. Ginat), Lulu, Aharon, Ben Simon, Levi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. oktobar 2024 18:29