Kadetska reprezentacija Crne Gore / -FOTO: FSCG
12/10/2024 u 21:51 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kadeti remizirali u Rumuniji

Prvi od dva prijateljska duela kadetskih reprezentacija Rumunije i Crne Gore završen je neriјešeno - 1:1

„Crveni“ su prikazali dobru igru, ali nisu uspjeli da to krunišu pobjedom. Domaćin je poveo preko Alberta Olceanua u 28. minutu, dok je deset minuta kasnije Matija Jovanović postavio konačan rezultat.

- Odigrali smo veoma ozbiljnu utakmicu i sa aspekta protivnika i sa aspekta zahtjeva koje smo postavili pred ekipu. Tokom cijele utakmice smo taktički dobro parirali i držali dosta dobar nivo koncentracije i ritma. Nijesmo dozvolili protivniku puno šansi, smanjili smo broj grešaka i da smo imali više mirnoće u nekoliko situacija, bili bismo bliži pobjedi. Raduje činjenica da što više igrača prihvata naše zahtjeve, a posebno što imamo i igrača koji nijesu bili do sada u kombinaciji. Druga utakmica će pokazati da li možemo igrati u kontuinuitetu dobro, što bi nam bilo izuzetno značajno pred novembarske kvalifikacije - istakao je selektor Radovan Kavaja.

Na terenu trening kampa FS Rumuniјe, Crna Gora јe igrala u sastavu: Lekić, Fabris (od 79. Radulović), Perišić (od 79. Andrić), Kujović, Popović, Ražnatović, Jovanović, Pavićević, Kastrat (od 46. Jovović), Vukoje, Đokaj (od 68. Glendža).

Drugi duel Rumunija i Crna Gora odigraće u ponedjeljak od 11 časova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. oktobar 2024 21:51