Ђорђо Кјелини / - Фото: Твитер/Јувентус
12/05/2022 u 15:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кјелини рекао збогом Јувеу: У понедјељак ћу се опростити од свог стадиона

Фудбалери Јувентуса синоћ су поражени од Интера у финалу Купа Италије резултатопм 4:2 након продужетака

Легендарни штопер Јувентуса Ђорђо Кјелини најавио је одлазак из тог клуба који је први пут остао без иједног трофеја још од 2011. године.

- Постоjе ере и прошао сам кроз то, jедна jе завршена и требало би да се поjави нова. Морамо да будемо свјесни тога. Мислим да jе тренер наjбоља особа коjа ће пренети таj ДНК у будући тим, оваj не може себи да приушти да заврши jош jедну сезону без трофеjа. Имали смо 10 величанствених година, на момцима jе да сада наставе - рекао jе Кjелини.

Искусни штопер jе до финала одбиjао да говори о своjоj будућности, али jе сад одлучио да се отвори. Раниjе jе наjављивано да ће кариjеру наставити у МЛС-у.

- Урадио сам све што сам могао, надам се да сам нешто оставио. У понедељак ћу све опростити од свог стадиона, а ако jош увијек имам нешто у резервоару можда ћу истрчати на терен и у Фиренци. То jе моj стопостотни избор, срећан сам што одлазим на тако високом нивоу, jер сам годинама говорио да не желим да играм ако не могу да будем на свом нивоу. Дао сам све од себе, ускоро ћу бити наjвећи навиjач Jувентуса изван клуба. После толико година у овом клубу, не можете га се тако лако ослободити - додао jе Кjелини.

Овај Италијан је још 2005. године стигао у екипу Јувентуса и постао легенда торинског клуба.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 13:01