Јирген Клоп / - Фото: Твитер
07/03/2022 u 20:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Клоп: Да није Ливерпула, Сити би већ у фебруару био шампион

Тренер фудбалера Ливерпула Јирген Клоп рекао је данас да би, да није његове екипе, Манчестер сити већ у фебруару освојио шампионску титулу у Премијер лиги

У последње четири сезоне Сити и Ливерпул су освајали шампионске титуле, а и ове сезоне су главни конкуренти. Манчестерска екипа је прва са 69 бодова, а "црвени" имају шест бодова мање, али и утакмицу мање. Трећепласирани Челси има 53 бода.

Само једном у последње четири сезоне шампион је освојио мање од 98 бодова.

- Ово је најјача лига на свету, нема сумње. Изазов је и ми заправо уживамо. Да ми нисмо ту ове сезоне или да нисмо били ту прије двије године или пре три године, онда би Сити био шампион већ у фебруару. Тесно је јер смо ми ту. Да Сити није ту, мислим да бисмо имали добре шансе да будемо прваци - рекао је Клоп, пренио је Скај.

Тренер Ситија Пеп Гвардиола недавно је рекао да је Ливерпул "најјачи противник" против којег је играо као тренер, а Клоп је рекао исто о Ситију.

- Могу исто то да кажем. Могу да кажем да је Сити најјачи противник којег сам имао, али не би требало да заборавим да сам против Пепа играо и (у Немачкој) против Бајерна и не могу рећи да је било много лакше. Али, знам на шта мисли. Ми гурамо једни друге на сулуди ниво последњих година, уз број бодова које освајамо - навео је он.

- Прошле године нисмо успјели да се носимо с тим из очигледних разлога, али осталих година смо били ту. Има још много утакмица да се игра, видјећемо гдје ћемо на крају завршити - додао је њемачки тренер.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 16:25