Петар Грбић / - Фото: Дан
05/07/2021 u 20:52 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кога нема без њега се може

Капитен фудбалера Будућности, Петар Грбић, сматра да ће се у реваншу у Подгорици одлучивати ко ће у друго коло квалификација за Лигу шампиона

Тежи пут од очекиваног мало је пореметио расположење у редовима фудбалера Будућности.

Ипак, капитен Петар Грбић обећава велики борбу у првом мечу са Хелсинкијем у квалификацијама за Лигу шампиона у уторак од 18 сати.

Не тражимо алиби, али нас је пореметила повреда Ивановића. Знамо шта Игор и Драшко значе за нашу игру. Ипак, кога нема, без њега се може и мора – рекао је Грбић.

Капитен је „прозвао” млађе саиграче да је сјутра шанса да се представе у правом свијетлу.

Играћемо на терену са вјештачком подлогом. Све је другачије него код нас, али ћемо покушати да остваримо што бољи резултат пред реванш у Подгорици. Тражићемо своју шансу под Горицом, јер без обзира на сјутрашњи резултат, ово је тек прво полувријеме. Све ће се рјешавати у Подгорици – увјерен је Грбић.

Хелсинки је незгодан ривал.

Имају одличан напад и добру одбрану. Задња линија ће им бити јача за репрезенативца Финске који је наступао на Европском првенству, лијеви бек им је странац. Гол разлика након првих 11 кола првенства им је 30:5, од максимална 33 бода, освојили су 31. Међутим, ми знамо зашто смо дошли у Финску, желимо да направимо што бољи резултат и прођемо у друго коло – закључио је Грбић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 12:46