Давор Контић / - фото: Милован Нововић
30/10/2021 u 12:53 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Контић: Идемо са жељом да славимо

Уколико будем у екипи за Петровац знам да ћу чекати са нестрпљењем да добијем шансу, казао је Контић

Иако је доста млад и јуче прославио 22 рођендан, Давор Контић, рођени Зећанин, у екипи Језера се већ одомаћио и увијек чека као запета пушка да добије повјерење тренера, ианаче свог земљака Младена Ламбулића. И увијек, кад се појави на терену, даје све од себе. Не штеди, како се каже ни себе ни другога. И играч је од повјерења. Зато га и тренери воле, али и публика Плавска чији је један од миљеника.

Каже да још није сигуран гдје ће сјутра играти. Или у Петровцу, за Језеро, или у Беранама, гдје на двојнохј регистрацији, у Другој лиги наступа за Беране, гдје овај клуб дочекује Петровац.

- Уколико будем у екипи за Петровац знам да ћу чекати са нестрпљењем да добијем шансу. Није важно од којег минута, најважније је да дам допринос и да ми коначно славимо побједу. Ипак, сви знамо да је Петровац одлична екипа и да неће бити нимало лако. Али, свјесно смо увијек својих квалитета и у сваку утакмицу улазимо са жељом да побиједимо. Тако ће бити и на стадиону Под малиим брдом-поручује Контић.

Каже да је прије неколико дана на Куп утакмици против Будућности играо по први пут од првог минута. И да по казивању клупских другова и оних који су гледали овај сусрет није разочарао.

- Још чекам одлуку који дрес данас облачим. Ипак, било који, зна се мој однос према обавезама. Даћу све од себе да слави екипа за којку будем играо-остиче Контић.

Вјероватни сатав језера: Асановић, Рачић, Вуковић, Јовићевић, Дедић, Ва. Раденовић, Ђурковић, Аџовић, Менди, Ђурђевић, Власиављевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 12:02