Mijatović, Ljajić i Lazović / -FOTO: FK PARTIZAN
22/10/2024 u 17:27 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Lako je biti Partizanovac kada se osvajaju titule, teško je biti Partizanovac u ovakvim situacijama

Predrag Mijatović se vratio u svoj Partizan

Na jučerašnjoj sjednici Skupštine kluba izabrana je Radna grupa, na kojoj je legendarni fudbaler Partizana postao njen član i desna ruka Rasimu Ljajiću. Rođeni Podgoričanin se danas pojavio u Beogradu, održao je konferenciju za novinare zajedno sa još jednim povratnikom u Humsku Dankom Lazovićem.

Cilj njegovog povratka je da se Partizan vrati na staze stare slave, a Mijatović je na konferenciji za novinare pojasnio zašto se nakon više od tri decenije ponovo obreo u crno-belom, ovoga puta u sasvim drugačijoj ulozi.

-Lako je biti Partizanovac kada sve ide kako treba, lako je biti Partizanovac kada se osvajaju titule. Teško je biti Partizanovac u ovakvim situacijama – rekao je Mijatović.

image

Predrag Mijatović

-FOTO: FK PARTIZAN

Nekadašnji direktor Real Madrida je posebno je istakao ulogu koju je imao Gordan Petrić prilikom odluke da se vrati u Humsku.

-Otkočilo me to što su me ovdje dočekali kao brata, moram da istaknem Gordana Petrića. Ja sam u tom momentu bio u nekom iracionalnom svijetu, opustio sam se, komotno funkcionišeš. Nema veze i ako ne dam gol. To osvešćenje te natjera da više radiš na sebi, ovde je bilo komotno. Nema titula, Zvezda je superiornija. Svaka im čast na tome. Sedam titula za redom. Nas nema nigdje. Kad se namoliš vidiš huk Lige šampiona, nama dođe muka. Ali tu muku treba da iskoristimo da sredimo našu kuću, da nas ne interesuje šta radi komšija i kakva mu je fasada. Ali da ćemo da kupimo metle i sve hemijske aparate, to hoćemo. Tu nam treba pomoć. Ne možemo sami da je očistimo, tu nam trebaju ljudi, naši navijači. Fudbal je timski sport. Veslam ja, pa neko drugi, brod mora da plovi. Mi sada nemamo ništa, ni motor ni jedra, moramo da veslamo, pa ćemo napraviti motor – rekao je Mijatović, a prenose beogradski mediji.

Na kraju, Mijatović je doslovno podvukao!

-Danka Lazovića bih pitao da li će da dobija platu. Neće! Radićemo za džabe! – poručio je Predrag Mijatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. oktobar 2024 17:28