Ђоан Лапорта / - Фото: Твитер
26/03/2022 u 15:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лапорта о довођењу Халанда и Мбапеа: Тим је изнад свега, желимо да ојачамо екипу која игра по Барсином систему

Први човјек Барселоне Ђоан Лапорта у интервјуу за угледни "Мудно Депортиво" причао је о плановима каталонског клуба за будућност

У последње вријеме све више се помиње долазак великих звијезда светског фудбала попут Ерлинга Халанда и Килијана Мбапеа, али Лапорта не жели ништа унапријед да прича.

- Свако jе слободан да лансира гласине, то jе дио фудбала, велики клубови су заинтересовани за велике играче. Али нећу да улазим у то, и ви то требало да разумијете, jер ако будем причао о играчима, jедина ствар коjу могу да урадим jе да наштетим интересима нашег клуба. Ако причамо о играчу и нашоj намјери да га доведемо, повећаћемо му цијену. Ни у случаjу овог (Мбапеа, прим.аут), нити у случаjу било коjег другог играча нећу коментарисати како не бих нашкодио клубу. Технички секретариjат и спортски менаџмент заjедно раде на jачању нашег играчког кадра коjи jе све бољи, и све смо задовољниjи. Желим да jасно свима ставим до знања да стављамо тим изнад свега, тиму коjи jе поjачан у свим линиjама и оно у чему не желимо да учествуjемо jесте подизање играча и довођење оних коjи су већи од тима. Желимо да оjачамо тим коjи имамо и коjи игра по правом Барсином систему - рекао jе Лапорта.

Барса у последње вријеме игра одлично, а прошле недјеље Каталонци су понизили Реал у Мадриду 4:0.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 13:58