Мијовић матирао голмана Дечића / - LAZAR RUZIC
30/05/2021 u 23:30 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лазар Мијовић: Остварење сна, ово смо чекали цијеле сезоне

Рекао сам и приjе меча да би осваjање Купа била наjбоља завршница сезоне и ниjедног момента ниjесам сумњао у њих, истакао је стратег „плавих” Младен Милинковић

Након освајања дупле круне, фудбалери и стручни штаб „плавих” нису крили задовољство због оствареног историјског успјеха, па је тренер Будућности Младен Милинковић истакао да ће овај дан бити урезан у памћење свих којима је Будућност на срцу.

– Дан за памћење, прва дупла круна у историjи тако великог клуба као што jе Будућност. Много сам захвалан играчима. Рекао сам и приjе меча да би осваjање Купа била наjбоља завршница сезоне и ниjедног момента ниjесам сумњао у њих. Знао сам да кад даjу максимум тешко ко може да нас побиjеди. Била jе врло тешка утакмица, динамична, са пуно борбе и темпа, мислим да смо били бољи и заслужено побиjедили. Драго ми jе што су се вратили навиjачи jер то jе права драж фудбала – поручио је Милинковић.

И млади нападач Лазар Миjовић био је веома задовољан, и није крио радост што је поготком у стилу искусних шпицева, своје име уписао у историју подгоричког клуба.

– Сjаjан jе осjећаj бити стриjелац у финалу, Заслужено смо побиjедили, ово jе тренутак коjи смо чекали циjеле сезоне. Као младом играчу много ми значи минутажа коjу имам у првом тиму, ово jе остварење сна, хвала тренеру на указаноj прилици – поручио је Мијовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 00:36