Ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore / -FOTO: FSCG
27/10/2023 u 19:05 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Liga nacija: "Crvene" slavile na Kipru

Izabranice Mirka Marića savladale Kipar u gostima sa 2:0

Najbolje crnogorske fudbalerke ostvarile su drugu pobjedu u grupi C Lige nacija - izabranice Mirka Marića savladale su u Anhasu selekciju Kipra sa 2:0, a golove su postigle Armisa Kuč u 22. i Maja Šaranović u 73. minutu.

Podsjetimo, u prethodne dvije utakmice, Crna Gora je upisala pobjedu nad Farskim Ostrvima u Toršavnu i poraz od Azerbejdžana u Podgorici.  Nakon polovine takmičenja jasno je da će se "crvene" boriti za prvo mjesto i prelazak u viši rang.

Crna Gora odmah putuje u Baku, gdje za četiri dana igra protiv Azerbejdžana i imaće priliku da se revanšira za poraz na "DG "areni.

- Čestitam djevojkama na pobjedi. Prvo poluvrijeme smo odigrali veoma dobro, dok smo u drugom bili dosta nervozni. Bilo je i straha da privedemo utakmicu kako treba. Dosta puta ranije smo bili kažnjeni za promašaje i zbog toga se možda i javio taj strah. U svakom slučaju, najbitnije da smo uknjižili nova tri boda i sada se okrećemo utakmici sa Azerbejdžanom - kazao je selektor Mirko Marić.

Na tabeli vodi Azerbejdžan sa sedam bodova, Crna Gora je druga sa šest, Kipar je osvojio četiri, a Farska Ostrva su nakon tri runde bez bodova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. septembar 2024 03:18