Са једног од мечева репрезентације / - Фото: ФСЦГ
04/04/2022 u 21:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Љесар одабрао играче за квалификације

Футсал репрезентациjа Црне Горе учествоваће од 6. до 9. априла на прелиминарноj рунди квалификациjа за Свjетско првенство

Селектор Свето Љесар саопштио jе списак од 14 играча коjи конкуришу за наступ на турниру чиjи jе домаћин Њемачка.

На списку су голмани: Балша Ђурковић (Баjо Пивљанин), Милун Секулић (КМФ Титоград), Ирхад Поповић (КМФ Улцињ) и играчи: Илиjа Мугоша, Александар Обрадовић, Марко Спасоjевић, Елдин Ћоровић (КМФ Титоград), Никола Видаковић, Ђуро Милановић (КМФ Брсково), Лука Вулетић, Коста Вуковић (Нови Пазар, Србиjа), Иван Мугоша (КМФ Долциниум), Никола Цимбаљевић, Лука Марковић (КМФ Оногошт).

Наша селекциjа бориће се за jедно од прва два мjеста, коjа доносе пласман у Главну рунду квалификациjа. За таj подухват надметаће се са Нjемачком, Сан Марином и Гибралтаром. Турнир групе А играће се у Хамбургу.

- Нас очекуjе турнир на коjем смо, поред Њемачке, у улози фаворита за пролазак у наредну рунду такмичења. Противници у прва два кола су нам Сан Марино и Гибралтар, тако да сам сигуран да ћемо, уз озбиљан приступ и максимално залагање, остварити побjеде коjе ће нам бити доволjне за наступ у Главноj рунди. Не смиjе бити опуштања у било коjоj утакмици, поготово у прве двиjе, jер би нам се то могло осветити.

Љесар jе оптимиста и када jе риjеч о дуелу са Нjемачком.

- Утакмица протв Њемачке jе последња у групи и очекуjем да и у њоj покажемо квалитет коjи имамо. Надам се да том побjедом можемо потврдити прво мjесто у групи, додао jе селектор.

Група А

6.април

15:00 - Сан Марино - Црна Гора

19:00 - Њемачка - Гибралтар

7.април

15:00 - Црна Гора - Гибралтар

19:00 - Сан Марино - Њемачка

9.април

13:00 - Гибралтар - Сан Марино

17:00 - Црна Гора - Њемачка

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 07:01