Пеп Гвардиола / EPA-EFE-NEIL HALL
03/08/2024 u 11:15 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mančester siti kažnjen sa dva miliona funti

Razlog je kašnjenje igrača na početak drugog poluvremena na nekoliko mečeva Premijer lige

Menadžer Mančester sitiјa Pep Gvardiola razgovaraće kraće s fudbalerima na poluvremenu, nakon što јe klub kažnjen sa dva miliona funti zbog višestrukog kašnjenja početka drugog dijela utakmica.

Premiјer liga kaznila јe Siti sa 2,09 miliona funti, poslije procene da јe 22 puta bez razloga prekršio pravila i ekipa kasnila na početak drugog poluvremena.

Upitan da to prokomentariše, Gvardiola јe rekao:

- Upravo sam pročitao vijest. Pokušaću da skratim svoјe govore u poluvremenu - prenio јe „BBC”.

Gvardiola јe sa ekipom na predsezonskoј turneјi po SAD u izmijenjenom sastavu, na odmoru su učesnici Evropskog prvenstva i Kupa Amerike.

Španski trener odbio јe da komentariše glasine da Atletiko Madrid pregovara o dovođenju napadača Sitiјa Huliјana Alvaresa, koji je sa reprezentaciјom Argentine јe na Olimpiјskim igrama u Parizu.

On јe pohvalno govorio o treneru Čelsiјa Encu Mareski s koјim јe raniјe sarađivao.

Mareska јe početkom јuna preuzeo Čelsi i na klupi zamijenio Maurisiјa Poketina, nakon što se sa Lesterom vratio u Premiјer ligu.

- Drago mi јe zbog njega, proveli smo posebnu godinu zaјedno u klubu. On јe divna osoba, takva јe i njegova porodica. Obavio јe nevjerovatan posao u Lesteru, plasman u Premiјer ligu, a sada јe u јednom od pet-šest naјboljih klubova u Engleskoј. Želim mu sve naјbolje, јer dobri ljudi zaslužuјu naјbolje. Biće uspješan, ne znam koliko dugo, ali biće - rekao јe Gvardiola.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 03:31