Адам Марушић / - Фото: ФСЦГ
10/06/2022 u 14:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Марушић: Добро познајемо ривала

Након половичног учинка у два прва кола (побједа над Румунијом и пораз од Финске), фудбалска репрезентација Црне Горе сјутра наставља такмичење у Лиги нација

Изабраници Миодрага Радуловића ће на стадиону под Горицом играти са Босном и Херцеговином, селекцијом која је тренутно лидер Б3 групе овог такмичења. 

Пораз у Хелсинкију није пореметио црвене, спремни су и пуни оптимизма пред дуел са комшијама. Јасно је да је меч значајан и за једне и за друге, посебно након информације која је стигла из УЕФА, а то је да ће побједник групе играти у баражу за Европско првенство.

- Сигурно је да нас чека тешка утакмица, играмо против селекциjе коjу добро познаjемо. У последње четири године одиграли смо два међусобна меча, добро се познаjемо и ту нема неких таjни. Анализирали смо их добро и мислим да смо спремни да одговоримо на прави начин и побиједимо - рекао jе Адам Марушић, универзалац црвених и фудбалер римског Лација.

Иза црвених су два одиграна меча?

-Одиграли смо двије утакмице до сада. Једну добили једну изгубили, а сјутра играмо пред својим навијачима и треба вс очекујемо сва три бода.

Како процјењујете снагу Босне и Херцеговине у односу на ривале са којима сте играли до сада?

- Синоћ смо имали анализу, данас ћемо имати такође. Знамо снагу Босне и Херцеговине  и о каквој се екипи ради. Имају јако квалитетне играче, а када бих упређивао са осталим селекцијама у групи рекао бих да смо подједнако сви квалитетни. Једноставно, ко у меч уђе мотивисаније и буде показао већу жељу тај ће на крају славити - истакао је Марушић и позвао навијаче да дођу на трибине Градског стадиона у што већем броју и буду им дванаести играч.

Д.П.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 00:53