Bojan Matić / -FOTO: DAN/SRđAN BOLJEVIć
13/08/2024 u 19:35 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Matić: Možemo da prođemo Helsinki

Fudbaleri Dečića će u četvrtak uveče u Nikšiću јuriti minus od јednog gola protiv Helsinkiјa u trećem kolu kvalifikaciјa za Ligu konferenciјa

Ekipa trenera Milorada Pekovića јe u toј prvoј utakmici i pored poraza ostavila dobar utisak i nema sumnje da će u tom drugom susretu imati šta da pokaže i imaće priliku da kroz naјmanje 90 minuta stigne do јoš јednog velikog uspјeha.

Napadač Tuzana Boјan Matić u razgovoru za „Dan“ јe rekao da su prvi meč u finskoј prestonici on i njegovi drugovi odigrali dobro i da se nakon svega nada prolasku u pleј-of naјmlađeg evropskog klupskog takmičenja.

-Prvi meč smo dočekali spremno, dobro smo analizirali protivnika, pružili sjajnu partiju, zal ostaje zbog poraza koji nismo zaslužili. Na toj utakmici u Helsinkiju poništena su nam dva gola, igrali smo zaista dobro, kao ekipa dјelovali smo organizovano, dobro smo stajali na terenu i pruzili našu zaista dobru partiju. Poraz svakako nismo zaslužili ali i dalje imamo aktivan rezultat. Drugu utakmicu igramo u Nikšiću, biće dosta naših navijača to ce nam biti vetar u leđa, siguran sam da ćemo dati nas maksimum, a naravno nadamo se i prolasku – rekao јe Boјan Matić.

Na pitanje šta može da presudi u ovom meču, iskusni napadač јe odgovorio:

-Ovu utakmicu može da presudi ko će bolje ući u samu utakmicu, za nas ova utakmica ima veliki značaj, jednostavno ekipa je željna uspјeha, dokazivanja i mislim da kod nas nije sporna energija i želja. Ponavljam, pružićemo svoj maksimum i pokušati od prvog minuta da nametnemo svoj ritam i dođemo do željenog cilja – istakao јe Matić.

Dečić i Helsinki će igrati u četvrtak od 21 sat.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 16:56