Kilijan Mbape / -X/REALMADRIDEN
16/07/2024 u 13:10 h
D.B.D.B.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mbape konačno Realov

Francuz predstavljen u Madridu

Najuzbudljivija transfer saga evropskog fudbala u prethodnom periodu dobilla je epilog. Kilijan Mbape potpisao je petogodišnji ugovor sa Real Madridom. Doskorašnji napadač PSG-a predstavljen je pred 85.000 navijača na ,,Santijago Bernabeu". Nova zvijezda u timu ,,galatikosa" zadužila je dres sa brojem devet. Što se tiče finansijskih uslova, francuski as zarađivaće neto 26 miliona eura godišnje a ugovorom je predviđeno da po potpisivanju ugovora inkasira bonus od 130 miliona eura. Aktuelni šampion Evrope koji već ima moćan tim, sa Mbapeom kao udarnom iglom želi da nastavi i učvrsti dominaciju u La Ligi i Ligi šampiona. Ostaje da se vidi kako će se Francuz uklopiti u sistem Karla Anćelotija, gdje nema privilegovanih kao na,,Parku prinčeva".

 -Vau, nevjerovatno je biti ovdje. Sanjao sam da igram za Real Madrid mnogo godina i danas se moj san ostvaruje. Želim da se zahvalim predsjedniku Florentinu Perezu koji mi je vjerovao od prvog dana, ali hvala i svim ljudima koji su mi omogućili da vidim cijelu svoju porodicu kako plače od sreće.- prve su impresije Mbapea pred madridskom publikom.

 Mbape je kao svi ostali Realovi reprezentativci dobio odmor nakon Evropskog šampionata, pa će preskočiti turneju po SAD-U, gdje će ,,Kraljevski klub" igrati sa Milanom, Barselonom i Čelzijem. Realno je da će se na raspolaganje timu staviti pred utakmicu UEFA Super kupa sa Atalantom u Varšavi, koja je na programu 14. avgusta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. septembar 2024 16:10