Меси на тренингу / - фото: FACEBOOK.COM/PSG
27/09/2021 u 17:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Меси игра против Манчестер Ситија

Стратег Пари Сен Жермена Маурисио Покетино није знао да одгори да ли ће Аргентинац од првог минута бити на терену. Пеп Гвардиола би такође желио да Лео заигра

Фудбалски мађионичар, Лионел Меси, наћи ће се у саставу Пари Сен Жермена за дерби другог кола Лиге шампиона против Манчестер Ситија.

Тренер „светаца” Маурисио Покетино ипак није могао да одговори да ли ће Аргентинац бити у првој постави у мечу који се игра на „Парку принчева” у уторак од 21 сат.

Меси је пропустио последње двије утакмице француског вицепрвака због повреде кољена.

Стартних 11 знаћемо на дан утакмице, али мислим да ће Меси бити у тиму – казао је Покетино и додао да његовом земљаку треба времена да се адаптира на нову средину.

Говоримо о наjбољем фудбалеру свијета, али морате да разумијете да му jе потребно вријеме да се прилагоди. Он jе 20 година био у Барселони, наравно да се тамо осјећао као код куће. Овдје му jе све ново. Упознаjе се са саиграчима. Успјеће, сигуран сам да ће остварити велике ствари са овим тимом – рекао је Покетино.

Аргентински стратег очекује узбудљив меч против европског вицепрвака.

Сити води наjбољи тренер. Желе да освоjе Лигу шампиона, али то jе и наш сан. Чини се да jе Сити испред нас. У фудбалу jе међутим све могуће – додао је Покетино.

Тренер Манчестер Ситија, Пеп Гвардиола, такође се нада да ће Меси у уторак истрчати на терен „Парка принчева”.

Оно што jе Лео постигао у кариjери jе више него изванредно. Надам се да ће моћи да игра у уторак, због добробити утакмице – рекао jе Пеп, који је тренирао Месија у Барселони.

Претходне сезоне ПСЖ и Манчестер Сити су се састали у полуфиналу елитног такмичења, а Енглези су славили укупним резултатом 4:1.

ПСЖ jе прошле сезоне био фантастичан тим, а сада jош има и Месиjа. Велики су нам ривали. Ово jе групна фаза, тако да ће бити другачиjе. Видјећемо – преноси „Спорт клуб” изјаву шпанског тренера.

Парижани у нападу, поред Месиjа, имају Неjмара и Килиjана Мбапеа.

Толико су добри, изузетно су талентовани, биће тешко зауставити их. Мораћемо да се добро бранимо – истакао jе Гвардиола.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 03:32